Anna Lotan

Изложител: Маколуни ЕООД

Anna Lotan е на водещо място в областта на натуралната медицинска козметика със своите терапии за мазна, суха, комбинирана, нормална, зряла кожа и за всички проблеми свързани с кожата като пигментация, бръчки, акне, себорея, купероза и розацея, както и продукти за състояния след кожни и козметични интервенции. Освен това, Anna Lotan има основи за професионален грим, които са част от терапията на лицето. В последно време Anna Lotan отделя специално внимание и върху разработване на продукти и терапии за SPA центрове, за маникюр и педикюр, за скалп и коса.

МАКОЛУНИ ЕООД спечелили с Anna Lotan четири пъти „Козметика на Годината” и „Козметиката на десетилетието” за България.

С Anna Lotan работят в най-големите телевизии, модни ревюта, SPA и козметични центрове в света!!!

Анна Лотан е учен от световна величина, основател на първата в Израел козметична школа; водещ експерт в козметологията и козметичната химия. Притежава множество патенти, автор на световноизвестната методика за лечение на проблемна кожа като акне, себорея, розацея и др.

В края на седемдесетте години на миналия век тя създава научна лаборатория за изследване и производство на козметични продукти с марката Anna Lotan, базирани на растителни екстракти и продукти от Мъртво море.

Фирма МАКОЛУНИ ЕООД е ексклузивен вносител и дистрибутор на два премиум козметични бранда, които са признати като най-добра козметика в света, в своя сектор. Anna Lotan е Израелска Професионална Био Козметика, спечелила четири пъти „Козметика на Годината” и „Козметиката на десетилетието” за България. Azeta Bio e Италианска Органична Био Веган Безглутенова Козметика за бебета, бременни и майки, която е в България от месец май 2018г.