С марка ANGELCARE се разработват и произвеждат комбинирани звукови и видео монитори със сензори за контрол на дишането вече повече от 16 години и за повече от 60 страни по света. Това, което различава ANGELCARE от така наречените бебефони е наличието на изключително чувствителна на движение сензорна подложка, която се поставя под матрака в бебешкото легло и вградената в уредите на ANGELCARE алармакоято се включва в случай, че уредът не засече движение за повече от 15 секунди, за да предостави на родителите време за така наречената „живото спасяваща реакция“.

ANGELCARE е най-голямата и ползваща се с най-високо доверие сред световните потребители марка комбинирани монитори за звук и движение. Продадени са над 2 млн. монитора по цял свят от 1998 година насам. МониторитеANGELCARE ще Ви подсигурят допълнително спокойствие за през деня и през нощта докато Вашето бебе спи, а може би и Вие.

Продуктите на ANGELCARE са предназначени за всички бебета на възраст 0-14 месеца и за всяко семейство, за което освен сигурността на детето им, е важно също така и спокойствието и почивката!

Названието ANGELCARE® и формата на всички апарати символизират ангел-пазител на всяко бебе. Пълната гама уреди, както и демонстрация на тяхната работа, можете да намерите на www.angelcare.bg

ANGELCARE – спокойствие за цялото семейство


Дистрибуция и маркетинг на бебешки продукти.

БЕБЕЛАН е българска, семейна фирма създадена през 1996г. и вече 18 години успешно се занимава със специализирана търговия на едро, дистрибуция и маркетинг на детски стоки. В портфолиото на фирмата има над 2500 основни бебешки продукта като: млечни бебешки формули, зърнени храни за бебе (инстантни каши), готови бебешки храни (пюрета), аксесоари за хранене и хигиена при бебе, козметични продукти за майка и бебе, пелени за еднократна употреба, влажни кърпи, аксесоари и уреди за безопасност и др. аксесоари, храни и козметични продукти. Имаме национално покритие и сме основен доставчик на специализираните бебешки магазини в страната, както и на международни и местни търговски вериги супермаркети, дрогерии, атпеки и др. Фирмата оперира с три офиса и складови бази в градовете София, Варна и Плевен.

Фирмен магазин БЕБЕЛАН има в гр. Червен бряг, ул. Търговска № 10. Фирма БЕБЕЛАН работи в тясно сътрудничество с верига дрогерии БИ ФИТ - живей във форма. Там винаги ще откриете всички продукти с марка БЕБЕЛАН, представени по ексклузивен начин.