С марка ANGELCARE се разработват и произвеждат комбинирани звукови и видео монитори със сензори за контрол на дишането вече повече от 16 години и за повече от 60 страни по света. Това, което различава ANGELCARE от така наречените бебефони е наличието на изключително чувствителна на движение сензорна подложка, която се поставя под матрака в бебешкото легло и вградената в уредите на ANGELCARE аларма, която се включва в случай, че уредът не засече движение за повече от 15 секунди, за да предостави на родителите време за така наречената „живото спасяваща реакция“.

ANGELCARE е най-голямата и ползваща се с най-високо доверие сред световните потребители марка комбинирани монитори за звук и движение. Продадени са над 2 млн. монитора по цял свят от 1998 година насам. Мониторите ANGELCARE ще Ви подсигурят допълнително спокойствие за през деня и през нощта докато Вашето бебе спи, а може би и Вие.

Продуктите на ANGELCARE са предназначени за всички бебета на възраст 0-14 месеца и за всяко семейство, за което освен сигурността на детето им, е важно също така и спокойствието и почивката!

Названието ANGELCARE® и формата на всички апарати символизират ангел-пазител на всяко бебе. Пълната гама уреди, както и демонстрация на тяхната работа, можете да намерите на www.angelcare.bg
ANGELCARE – спокойствие за цялото семейство