Новият Angelcare Видео монитор за Движение и Звук за Смартфони предлага това, което никой бебешки монитор не е успявал до сега. Той предлага абсолютно всичко, което бихте очаквали от монитор на Angelcare, но и много повече. Най-иновативната технология – сега можете да наблюдавате бебето си, без значение къде сте по света!

Всичко, което ви трябва, е смартфон (Apple или Android) или таблет и можете да споделите всичко с вашето дете без значение дали сте в съседната стая, в друг град или дори – в друга държава. Вашето бебе може да се успокоява чувайки познатият и жадуван глас, защото устройството поддържа двупосочна звукова връзка.

Новият Angelcare монитор за смартфон разполага с собствена връзка чрез Wireless Access Point, която превръща детското устройство в рутер, така че дори не се нуждаете от интернет връзка. Приложението може да се използва от 4 потребителя едновременно.

Angelcare 1200 комбинира качествено видео и звуково предаване от бебешкото легло, които заедно със Сензорна подложка под матрака, подсигуряват безопасността на Вашето бебе. Веднага ще бъдете уведомени от системата, ако тя не засече движение повече от 20 секунди. Сензорната подложка е толкова чувствителна, че улавя дори най-малкото движение по време на дълбок сън и щом не се регистрира такова – системата Ви алармира.

Видео мониторът за движение и звук Angelcare е изключително подходящ за новородени, преждевременно родени и бебета, които тепърва започват да разузнават света около себе си.

Край на тревогите, докато бебето Ви спи! Остани свързан навсякъде и по всяко време!

За продукта: Angelcare Bulgaria – 1200AC Видео монитор 3 в 1 за мобилни устройства