Света на родителите е малко по-лесен и малко по-сигурен с Angelcareвидео бебе монитор 3в1 за движение, звук и картина. Той предлага абсолютно всичко, което бихте очаквали от бебе монитор, но и много повече.

Angelcare 1100 бебе видео монитор 3в1 комбинира качествено видео и звуково предаване от бебешкото легло, които заедно със Сензорна подложка под матрака, подсигуряват безопасността на Вашето бебе. Сензорната подложка е толкова чувствителна, че улавя дори най-малкото движение по време на дълбок сън и щом не се регистрира такова – системата Ви алармира. В допълнение към това Вашето бебе може да се успокоява чувайки познатият и жадуван глас, защото устройството поддържа двупосочна звукова връзка.

Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.*

 Цветен Видео предавател – Дръжте под око вашето бебе чрез видео предавателят от детското устройство към родителското устройство. Сякаш надничате в детската стая, но без да отваряте врата и без да включвате лампата, за да осигурите споен сън на Вашето дете.

 Инфраред камера за нощно виждане – Инфраред камерата на детското устройство Ви позволява да наглеждате бебето си, дори и през нощта. Така осигурявате неговия спокоен сън.

 LCD touchscreen – Мама и Татко могат да променят настройките на монитора чрез 2.75’’ touch дисплей и удобният за ползване интерфейс.

 Двупосочна комуникация – Използвайте бебешкия монитор като уоки-токи и успокойте бебето с мекотата на Вашия глас.

 Индикатор за Температура – Най-голямото притеснение на родителите е безопасността на бебето, спящо само в детската стая. Дали му е удобно? Дали му е твърде горещо или твърде студено? Вашият Angelcare AC1100 монитор ще ви показва температурата в детската стая и ще ви уведомява дали тя е твърде висока или ниска.

Angelcareвидео бебе монитор 3в1 за движение, звук и картинаAngelcare е изключително подходящ за новородени, преждевременно родени и по-големи бебета, които тепърва започват да разузнават света около себе си.

Край на тревогите, докато бебето Ви спи! 

За продукта