Концепцията на Angel Baby е да създава удобни и практични дрешки аз деца от 0-4 години и текстил за детската стая със семпъл и изчистен дизайн, от най-висококачествени материи на цени, които са достъпни за всеки родител.

Създадени от 100% висококачествен фин памук, в дрешките на Angel Baby са използвани тествани и сертифицирани материали. Те са без азо багрила и формалдехид, не са третирани и не съдържат олово, оцветители и други вредни химически вещества.

Компанията разполага със собствен производствен екип от грижливо подбрани специалисти в областта на конструирането и дизайна на бебешки дрешки и  всеки продукт е създаден с огромна любов и внимание и към най-малкия детайл.

Разработките и нововъведенията се правят след задълбочени проучвания и консултация с клиентите на марката, които са част от екипа по създаване на нови продукти и се включват в тестови групи за оценяване на удобството и практичността на дрешките

Вярваме, че децата и техните родители трябва да започнат живота си заедно със стил, с продукти от най-високо качество, които отразяват модерния начин на живот и са изражение на тяхната семейна идентичност.