A-Derma

Изложител: Pierre Fabre Bulgaria

Дерматологични Лаборатории A-DERMA развиват изкуството за грижа за уязвима кожа повече от  40 години, благодарение на уникалната активна съставка Овес Rhealba®, която балансира, успокоява и възстановява. Всичко започва с Пиер Фабр, фармацевт от Кастр (Франция), който фокусира вниманието си върху овеса - растение, използвано повече от три хилядолетия за медицински цели. Това поставя началото на обширни изследвания, които се провеждат в Югозападна Франция и до днес.

A-DERMA предлага ефективни и успешни серии продукти за хигиена и грижа за кожата, които са разработени с изключително внимание и за защита на всеки тип уязвима кожа.

НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ:

  • Решение, разработено СПЕЦИАЛНО ЗА УЯЗВИМА КОЖА - Жени, мъже, деца и възрастни хора – кожата на всеки в даден момент от живота се проявява като уязвима. Ние предлагаме истински, тествани и доказани решения за уязвима кожа с продукти, специално разработени за всеки кожен проблем.
  • Изключителна растително-базирана активна съставка: ОВЕС RHEALBA® - Овес Rhealba® е уникален и ексклузивно култивиран, селектиран сред 26 000 вида, растящи в целия свят. Избран заради ребалансиращи, успокояващи и възстановяващи свойства, отгледан съобразно нормите на биологичното земеделие.
  • Научно доказана ЕФИКАСНОСТ - Нашата експертиза и опит ни позволяват да формулираме безопасни и ефикасни продукти, които са спечелили доверието на над 45 000 лекари по цял свят и признанието от потребителите.

Харта за ОТГОВОРНА АНГАЖИРАНОСТ - Тези ангажименти включват отглеждане на Овес Rhealba® без изкуствени торове, пестициди и ГМО, както и употребата на допълнителни съставки, селектирани заради своите натурален произход и безопасност, и екоотговорни опаковки.