бебо

Изложител: Аванс Трейд ООД

Козметика бебо
Козметичните продукти бебо с над 98% натурални съставки с естествен произход, са идеалното решение за грижа за бебешката кожа от първия ден на раждането. Идеалното съчетание на екстракти от традиционни растения, доказали своята ефикасност във времето, и последните иновации в козметичната индустрия, гарантира надеждна превенция срещу кожни раздразнения и заболявания.

бебо се превърна в експерта в здравето на кожната бариера. Качествата на натуралната бебешка козметика и консумативи, ги позиционираха като първия избор на акушерките в над 45 от най-големите неонатологични отделения в страната за грижа за новородените бебенца.

Влажни кърпички бебо

Влажните кърпички бебо са истински хит сред младите родители. Деветте степени на пречистване на водата, плътната неразтеглива материя и голямата площ на кърпата, я правят отличен помощник в ежедневните грижи за бебенцата.
Напоени с 99% йонизирана вода или обогатена с растителни екстракти, кърпичките бебо гарантират грижа без зачервявания и раздразнения.  

 

Перилни и почистващи препарати бебо

Екологичната линия за грижа за дома предоставя алтернатива на конвенционалната битова химия. Препарати за почистване и пране без добавен аромат се грижат за здравето на цялото семейство без да оставят негативен отпечатък върху околната среда. Височкият натурален състав, лесната употреба и високата ефективност, донесоха на серията първо място в потребителската класация „Любими марки“ в категория Перилни и почистващи продукти.

 

Детска серия

бебо детска серия за кака и батко, е натурална козметична линия, разработена от съставки от растителен произход за нуждите на кожата и косата на децата след третата им годинка. Нежна грижа за кожната бариера с безсулфатни измивни съставки, обогатени с биомиметични фосфолипиди и аминокиселини, имитиращи естествените.

Като продължение на бебешката, и детската серия козметика бебо е безирана на собствени формули със съдържание на над 97% натурални съставки. Внимателно подбрани, те отговарят на нуждите на чувствителната детска кожа и коса и работят за заздравяването им.