Частна целодневна детска градина „Мария Магдалена” е лицензирана  със Заповед на МОН №РД 14-266/15.09.2007г. Помещава се в собствена база, с двор. Всяка група има самостоятелна занималня, спалня и санитарно помещение. Групите са малки, с максимум 10 деца. Обстановката при нас е уютна, близка до домашната и децата се чувстват много добре. Основни принципи в нашата дейност са прилагането на методите на Емпатия и Ненасилствена комуникация. Гордеем се с това, че при нас децата свикват много бързо, сутрин влизат с усмивка и често вечер не искат да си тръгват. Това, че те се чувстват добре и идват с желание е най-добрия показател за работата на градината.

Децата са разпределени в четири групи, в зависимост от възрастта си. За тях се грижат  педагози. Стараем се да ограничим посещенията на болни деца, но това става със съдействието на родителите и тяхната отговорност.

Детската градина работи по утвърдени от МОН програми, като включва и много допълнителни дейности, с цел развитие индивидуалните способности на всяко дете. Нашите деца изучават с удоволствие английски и немски език, приложни изкуства, народни танци, латино-танци, балет, пиано, плуване. Всяка зима много от тях усвояват ски спорта с редовните ски-училища, които провеждаме.

За децата от подготвителната група въведохме интерактивното обучение. Изучаването на немски език за тях е част от програмата и не се заплаща допълнително.

 От юни 2010г. градината е член на БАЧУ /Българска асоциация на частните училища/, което е доказателство и гарант за качество. 

Смея отговорно да твърдя, че вече имаме своето място и добро име сред детските градини София. Наша основна грижа и отговорност са здравето, качественото обучение и обгрижването, с изключително внимание,  обич и професионализъм,  на всяко дете. За нас децата са индивидуални личности, които въпреки ранната си възраст се нуждаят от  разбиране и уважение.

Всеки е добре дошъл в градината, където ще получи подробна информация и ще се запознае с това, което предлагаме.