Наринé

Изложител: ИНТЕР 77 ООД

НАРИНÉ – ПОВЕЧЕ ОТ МЛЯКО!

НАРИНÉ е първото в България ацидофилно мляко с ацидофилни бактерии. Отличено със Златен медал и Диплом на Международното изложение „Светът на млякото“ – София, 2018 г.

www.narine.bg

Ацидофилното мляко „Наринé” се приготвя чрез подквасването по класическа технология на пастьоризирано прясно мляко със закваска от ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus.

Ацидофилно мляко „Наринé” е натурален продукт с Lactobacillus acidophilus, щам n.v. Ep 317/402 в млечна среда. Може да се консумира директно от опаковката и ако желаете бактериите в млякото да останат живи, не топлете млякото в микровълнова печка, както и над 40°С! Може да се използва в кулинарията по същия начин, както се ползва всяко друго подквасено мляко. Но при термична обработка бактериите няма да са вече живи. Все пак ще останат техните метаболити, които са термично устойчиви.

За нас е важно да предложим качествен, натурален, истински продукт за хората. Затова за производството на първото българско ацидофилно мляко – „Наринé” се доверихме на една от най-добрите български фирми за производство на мляко и млечни продукти – „Елви” ООД – с. Велковци, община Габрово.

Ацидофилно мляко „Наринé” е подходящо за малки деца над 8 месеца, в съответствие със становище на Националния център по обществено здраве и анализи към МЗ!

ИНТЕР 77 ООД - Производител на пробиотици с живи активирани пробиотични бактерии за бебета, малки деца и възрастни, пребиотици, пробиотични капки за нос, вагинален пробиотик и хранителни добавки.