Кампания “Повече българчета за България”!

Ако сте родител, очаквате детенце, или просто знаете, че някой ден семейството Ви  ще стане по-голямо - кампанията “Повече българчета за България” е точно в помощ на българските семейства! Провежда се всяка година и е организирана така, че да помага на семействата взависимост от нуждите им и спрямо стъпките, които правят в момента. Радио “Витоша” и “Тройка на разсъмване” застават зад тази благотворителна инициатива, като привличат за каузата държавни и частни АГ болници от цялата страна, репродуктивни центрове, различни специалисти свързани с детското и майчиното  здраве, организации и съмишленици с различни идеи и възможности (детски центрове, детски кухни).


Кампанията дава много полезна информация в ефир, онлайн и директно към участниците. За всички, които се притесняват - организаторите от “Тройка на разсъмване” са направили регламент, който е ясен, прозрачен и гарантира неприкосновеност на личното Ви пространство. Всяка година в началото на март започва “Повече българчета за България” и продължава в рамките на месец. Желаещите да участват трябва да пишат на troika@radiovitosha.com, като оставят име, телефон за връзка и списък с избрани дарения, които са си харесали от сайта на радио “Витоша”.  Имената на участниците не се съобщават в ефир (само ако родителите сами пожелаят да споделят радостна вест или впечатления). В края на кампанията спечелилите се теглят в ефир под номера (при записване на имейла на всеки се връща номер), в присъствие на нотариус, на семейства участвали в инициативата в предходни години и съмишленици на каузата.


Ако планирате, мечтаете, или вече си имате бебе - влезте на radiovitosha.com и научете повече за “Повече българчета за България”! Специфични изследвания по време на бременност, детски скрининги, репродуктивна помощ са част от помощта, в която благотворително и безвъзмездно се включват най-добрите специалисти в България. Началото е през март!


А ако искате Вие да станете дарител - пишете на “Тройката”!


В резултат на иницитивата на Милена, Кирил и Тодор много детски отделения  в страната получиха оборудване и по-добри условия за малките пациенти. “Бебемания” и някои от участниците в изложението   също имат принос в тази благородна кауза!

Станете част от “Повече българчета за България”!
В партньорство с фондация “Искам бебе”  ????
Човечността има лице - ТВОЕТО!

Мечтите се сбъдват когато сме заедно!