Вис Виталис

Изложител: Максими ЕООД – Вис Виталис

Детската стая е съществена част от обзавеждането на всеки дом. Тя е онова местенце, на което Вашият малчуган израства, опознава света и прекарва голяма част от времето. За да се чувства Вашето дете комфортно и уютно и да се наслаждава на безгрижно детство е важно да подберете внимателно мебелите и аксесоарите за обзавеждането.Вис Виталис представя на Вашето внимание богат избор от бебешко и детско обзавеждане.

 При нас ще откриете разнообразни модели детски легла, скринове и гардероби. Предлаганите от нас мебели и аксесоари са страхотна съвкупност от високо качество и стилен дизайн .

С топлите и хармонични цветови комбинации всеки родител ще създаде нежна красота и уют в детския кът.

Създадена през 1993 г., търговска марка „Вис Виталис” за кратък период от време се утвърждава като водеща на пазара за текстилни изделия за бебета и деца.
Производствената ни  марка „Вис Виталис” е защитена, ще я откриете върху всяко произведено от нас изделие. По този начин ние гарантираме Вашите потребителски права.

Професионализъм, качество и достъпни цени стоят в основата на критериите ни за развитие.

Търговската марка даде име на веригата ни магазини „Вис Виталис”. Те са разположени на обща търговска площ 6 200 кв.м. Свободният достъп до всяка стока създава удобството да се запознаете с нея отблизо и в детайли, за да  направите най-добрият избор. Избираме за Вас висококачествени стоки, произведени от водещи фирми с гаранция за качество на най-добри цени. Предлагаме и нови за българския пазар брандове.

Ние пестим Вашето време, защото осигуряваме възможността при нас да намерите всичко необходимо за бебето и детето – за ежедневните му нужди, за удобствата в дома, за разходките и семейните ваканции, за възпитанието и развитието.