Биотрейд България е производител на медицинска козметика и повече от 20 години създава продукти с най-високо качество и отличен ефект. Те са предназначени за подобряване на различни дерматологични състояния на кожата.

Baby е най-новата марка бебешка козметика на Биотрейд, която е специално разработена за деликатна детска кожа. Те е съставена от естествени съставки, подпомагащи физиологичния баланс на кожата и укрепващи устойчивостта й към външни въздействия. Продуктите не съдържат парабени, алергени и оцветители и се препоръчват от дерматолози и педиатри. Подходящи са за употреба както от новородени, така и възрастни.
Keratolin  е дерматологична серия за дълбока хидратация на кожата на тялото. Съдържа естествени влагозадържащи съставки, които подобряват водно-липидната мантия на кожата. Без парабени и алергени.
Melabel е серия продукти за избелване на тъмни петна по кожата, вследствие на бременност, фото стареене, слънчеви изгаряния и тн.
Sebomax е серия продукти против пърхот и себореен дерматит, които са създадени, за да поддържат кожата на главата в отлично състояние без употребата на лекарства.