Фабриката за детски мебели "АРБОР" е основана през 1990 г. в Асеновград, като дървообработваща компания. Непрестанно развиваща се през годините, днес тя е модерна и добре оборудвана компания произвеждаща мебели за детски стаи, детски градини и офиси. "АРБОР" поддържа серийно производство и богат асортимент от детски мебели.

От 1999 г. "АРБОР" се специализира в изработване на детски мебели, бебешки и детски легла, креватчета за деца от 0 до 6 г. възраст. В момента предлагаме на пазара четири колекции - детски мебели, бебешки кошарки и детски легла, детски кошари, столчета за хранене, детски скринчета и други.

Основната идея е клиентите да получат многофункционалност от детските мебели, изработени от висококачествени материали, задоволяващи в максимална степен потребностите на новороденото и изискванията на неговите родители. От септември 2005 г. фирмата разполага с новопостроен цех за основния производствен процес на детски мебели.

    Мебелите , които Ви представяме са изработени от подбрани висококачествени материали -широколистна дървесина, иглолистна дървесина, МДФ и ПДЧ.

    Спазени са всички Европейски стандарти за безопастност.

    Лаковете и боите са сертифицирани специално за бебешки мебели.