smarTrike

Изложител: Комсед АД

Продуктите на марката са сред най-иновативните от този клас на пазара, съчетаващи изключителна фунционалност, качество, модерен дизайн и здравина.

Триколките smarTrike са изключително лесни за сглобяване и експлоатация. Триколките са конструирани така, че с няколко последователни стъпки да се нагодят към всеки етап от развитието на детето – като се започне от най-ранните – 10м+, когато детската триколка функционира като бебешка количка – изцяло управлявана от родителя, минава през етапа когато детето се учи да върти педалите и управлява своята триколка само, а родителя го подпомага и накрая – като се стигне до етапа, в който детето се справя изцяло самостоятелно. (моделът триколка Recliner позволява и накланяне на седалката за да е удобно на бебето спи и е подходящ за възраст от 6м+). Детската триколка smarTrike (Смарт Трайк) е чудесен подарък за първия рожден ден на всяко дете. Тя ще му помогне да развие своите двигателни  умения, наслаждавайки се на своята самостоятелност и мобилност.

Асортиментът на smarTrike включва още балансиращи детски колела (детски колела без педали), детски проходилки тип ride-on и сгъваеми батути за скачане.

Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 24 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас и Стара Загора с обща площ от над 11,000 кв.м. и 93 мини обекта КОМСЕД – Детски магазини на път в бензиностанции OMV.

Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 17000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност. Марките които предлагаме са от най-иновативните и популярни брандове на световния пазар.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара преди 30г. през далечната 1989 година!