Sleeper

Изложител: Мове 92 ЕОО

Sleeper Bedtime Spray. Мечтаното допълнение към рутината за нощен сън на вашето бебе/дете, както и преди всяка дневна дрямка.  Направен от лавандула и мандарина, този успокояващ спрей с етерични масла помага на бебето/детето да се отпусне и да се подготви за сън.

Sleeper Baby Sleep Tea е за бебета, които страдат от коремни проблеми и се събуждат през цялата нощ.  На базата от комбинация органични супер съставки, ние създадохме естествен органичен чай за бебета и новородени. Тези съставки са ефективни в борбата с типичните храносмилателни проблеми, включително колики, газове, запек. Този чай ще помогне на вашето бебе да спи по-добре и да не се събужда няколко пъти през нощта.

Sleeper Baby Teething Tea има уникална формула, която ще помогне за облекчаването на симптомите на зъбоникнене, болка, раздразнителност, нежни и подути венци, също и облекчаване на храносмилателния дискомфорт, причинен от никнене на зъби.

Вълшебният чай за зъбоникнене е най- доброто решение за никнене на зъби!

Sleeper Baby Colic Tea е изцяло натурално решение за бебета и новородени с типични храносмилателни проблеми.  Като колики, газове, запек, киселинен рефлукс, лошо храносмилане и други коремни проблеми.

Мове 92 ЕООД - Фирмата е създана през 2017г. с цел да наложи и утвърди бранад "LITTLE SISTERS by A.K.'' - бутикови рокли за майки и дъщери. Притежажа два онлайн магазина, като през 2022г. създава SLEEPER - продукти за здравословен и спокоен детски сън.