SEMPER – Швеция

Изложител: М-Соник ЕООД

Бебешки храни Семпер - Швеция

Шведската фирма "Семпер" е основана в далечната 1939 година от д-р Аксел Венер-Грен. Първоначално е имал за своя цел промишлено производство на сухо мляко на основата на принципно нов метод, патентован в Швеция. Няколко години по-късно се произвежда и първото бебешко мляко заместител на майчината кърма BabySemp.

       През 70-те години на миналия век "Семпер" започва производството на бебешки храни в стъклени бурканчета. Цялата продукция се произвежда от суровини и продукти, подложени на щателен контрол в лабораториите на фирмата. Думата "Semper" означава винаги и философиятана фирмата е:"винаги да бъдем малко по-добри".Вече 80 години производителятсе стреми да прави истинска храна за деца и възрастни - функционална и правилно балансирана за различните възрасти.

       Днес "Семпер" е най-популярната компания в Северна и Западна Европа, Скандинавия, Русия, Прибалтийските страни и др. държави за производството на бебешки храни, безглутенови и диетични храни. Участва в програмите на Юнеско за хуманитарна помощ.
      В България бебешките храни "Семпер" се внасят от 1998 година. Асортиментът е над 70 вида - млека, сокове, смути, пюрета, каши и велинги. Родителите оценяват високото качество на продуктите, които напълно удовлетворяват потребностите на децата от витамини, минерали и микроелементи.

Създадена през 1998 г фирма М-Соник ЕООД развива своята дейност в областта на внос и търговия със стоки за бебето и детето. Вече 20 години се стремим да предлагаме качествени, европейски стоки на разумни цени. Ние сме официален представител и вносител на шведските храни Семпер, както и на бебешките мебели Ликно - Гърция. Смятаме, че освен качествена храна, бебето се нуждае от удобство, сигурност и комфорт още от първите си мигове на своя живот. Работим с удоволствие и професионализъм за Вас и вашите малки съкровища.