Sebamed

Изложител: Orbico Bulgaria

Sebamed е една от водещите марки за медицинска грижа за кожата. Всички продукти са резултат от дългогодишни изследвания и тестове. Те съдържат висококачествени активни съставки, които почистват и подхранват кожата като спомагат и възстановяват естествените й защитни функции. Продуктите са хипоалергенни, с изключителна толерантност към кожата.  Висококачествената немска медицинска козметика е с pH 5.5, еднакво с това на здравата кожа. Редица тестове доказват високата ефективност и отлична поносимост от бебешка, чувствителна и проблемна кожа.

Продуктите на Sebamed са подходящи както за ежедневна употреба, така и при кожни заболявания. Разработени са с дерматолози и фармацевти и имат серии както за деца, така и за възрасти, покриващи нуждите на всички типове кожа.

Орбико България е един от най-големите дистрибутори и доставчик на логистични услуги на пазара. Ние сме част от Орбико Груп - най-големият дистрибутор в Европа, управляващ целия процес по доставки на територията на 20 страни на континента.