Retrus

Изложител: Галикс ЕООД

Retrus ltd. функционира от 90-те години до днес.Към момента марката представя 2 основни модификации детски колички-2в1 и 3 в 1.-Retrus Danco,Retrus Alpina,Retrus Avenir S-line,Retrus  Futuro Lux,Retrus Milano ,Retrus Valenso.

Количките Retrus отговарят на високи стандарти за безопасност и качество. При проектирането им за тапицерия се използват различни тъкани,които са хипоалергенни и устойчиви на различни външни ефекти.Особено внимание заслужава рамката на дет.колички Retrus.Конструкциите са изработени от лек алуминий, имат силно окачване, надеждна спирачна система и меки амортисьори.

Ние сме официални представители на търговската марка RETRUS на територията на България. Гарантираме оригиналността на стоките, надеждно качество и безупречно обслужване за нашите клиенти(прилагаме снимки на някои от моделите и цветовете).

Нашата компания е с над25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.

Галикс е официален дистрибутор за България на водещи европейски марки бебешки колички, чиито дизайн е изработен специално от екипа на Галикс в България.

Anex, Adbor, Bexa, Retrus, Bebe Mobile, Milu kids, Gusio, Qtus, Dorjan Галикс стартира свой бранд текстилни продукти с най-високо европейско качество за вашето дете. Спални комплекти за легло, завивки, комплекти за количка, допълнителни сетове за количка и много други. Продуктите са изработени от най-високо качество ранфорс, 100% памук с невероятни дизайнерски десени.

Галикс е дистирибутор и за най-големия производител в Европа на бебешки аксесоари и мебели за баня.