Pufies

Изложител: Фикосота ООД

Марката Pufies e производител на висококачествени пелени, гащички и мокри кърпички. На пазара се предлагат две линии- Sensitive и Fashion&Nature.

Pufies Sensitive са толкова меки, сигурни и нежни- като невидимо докосване, което дава свобода на бебето да открива света по свой начин. Pufies Sensitive не само защитава от протичане, а обгръща кожата с деликатна грижа. Кожата на бебето остава суха благодарение на абсорбиращите каналчета, които попиват 3 пъти по-бързо и двойните бариери, които осигуряват до 99% защита от протичане.

 Pufies Fashion&Nature е най-новата линия на пазара. Пелените и гащичките са с уникални и модерни дизайни, вдъхновени от природата- цветни и игриви, те са създадени за приключения. Продуктите Fashion&Nature са много нежни към бебешката кожа- с 0% парфюм, лосион и целулоза, избелена с хлор. Те са създадени за диви приключения, без притеснения.

 От Pufies вярваме, че всяка майка и бебе са уникални. Това е нашата специалнамисия – да подкрепим майките и техните бебета в щастливите им моменти заедно!