Playmobil

Изложител: Комсед АД

Светът на въображението и ролевите игри Playmobil е нещо така необходимо в ежедневието на децата. Конструкторите и тематичните комплекти за игра с фигурки на Playmobil доразвиват всекидневните им случки, желанията им, радостта и надеждите им.

Въображението е в основата на всички приключения при играта с Playmobil и децата пишат свои собствени сценарии. Атрактивните теми и реалистичният дизайн, заедно с различните функции за игра са високо стимулиращи и децата се забавляват много дълго. 

Когато видят фигурата на Плеймобил за първи път, хората обикновено не са впечатлени - изглежда просто и възрастните не винаги виждат игровата стойност на Playmobil веднага. Но привлекателността е в историите и въображението, които  тематичните комплекти събуждат в детските умове, в желанието им да се вживеят в ролите на героите от и  дълготрайният  интерес към тях! 

Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 24 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас и Стара Загора с обща площ от над 11,000 кв.м. и 93 мини обекта КОМСЕД – Детски магазини на път в бензиностанции OMV.

Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 17000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност. Марките които предлагаме са от най-иновативните и популярни брандове на световния пазар.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара преди 30г. през далечната 1989 година!