Playgro

Изложител: Ивентас ЕООД

Playgro e австралийска марка образователни играчки за бебета и подрастващи деца. Иновативни и без компромис в качеството, продукти Playgro печелят най-голямо доверие на родителите по цял свят. Основна мисия на специалистите на Playgro е винаги да създават безопасни и много забавни играчки, които да отговарят на нуждите на бебето във всяка възраст.

Играчки Playgro ангажират сетивата и въображението на малките откриватели като предлагат безкрайни възможности на бебетата докато растат и се учат да откриват света. Всяка играчка Playgro разполага с разнообразни функции и елементи, които помогат на бебето да развива набор от умения, включително двигателни и когнитивни умения чрез активна игра, като същевременно с това стимулират бебето да се движи, да мисли, да гледа и слуша.

Всяка играчка започва своя път от идея или скица, през одобрение от бебетата да пакетирания продукт на рафта в магазина. Всички играчки Playgro се проектират в Мелбърн, Австралия и се дистрибутират в повече от 100 страни по целия свят.

Играчки Playgro са разделени в следните категории:

 

  • Активни играчки за количка
  • Дрънкалки и Гризалки
  • Играчки за баня
  • Активни гимнастики
  • Образователни играчки за подрастващи деца от 1 до 3 години Playgro + LEARN

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор за България на световноизвестните марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Philips Air, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy, Tommee Tippee, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Micuna, Trunki, Safety 1st, Bio G, Friendly Organic.