Plasmon

Изложител: Авенди ООД

Plasmonе съюзник на децата в продължение на повече от 100 години. От  1902 г. споделяме радостта от отглеждането им и помагаме да растат с качествени храни, на които родителите могат да се доверят. Продуктите се произвеждат само в Италия, а суровините се подбират от лицензирани доставчици в съответствие със строга система за контрол на качеството “Oasi Nella Crescita” (Оазис на растежа).

Портфолиото покрива всички категории, като предлага натурални, качествени и здравословни храни, с които помагаме на родителите да се положат основите на правилното хранене.Цялостната концепцията съчетаваиталианската традиция за вкусна храна, семпли рецепти и натурални съставки,с иновативни технологии и тенденции в областта на детското хранене. Непрестанното сътрудничество и съвместни програми с Министерство на земеделието, както и с редица научни асоциации, включително Италианските дружества по педиатрия, неонатология и пациентски организации, печели доверието на лекари и потребители по целия свят.

Plasmon e бранд №1 в Италия в сегмента на бебешките храни.

Авенди ООД, част от ВМ Финанс Груп, е водещ дистрибутор в бързооборотния сектор, с годишен оборот от над 70 милиона евро. Компанията оперира бизнеса си чрез три подразделения  - Напитки, Храни и Foodservice. В над 18-годишната си история, Авенди се е доказала като компания, предлагаща на партньорите си първокласни услуги и висококачествени стоки