Pine

Изложител: Пайне България ООД

Бебешки еднократни пелени PINE са разработени в две серии – еднократни пелени PINE SOFT и еднократни гащички PINE PANTS. И двата вида са разработени с текстилна външна дишаща повърхност и вътрешна част от  хидрофобен мек на допир нетъкан текстил, който не запарват нежната бебешка кожа. Както пелените така и гащичките имат двойни високи странични бариери предотвратяващи изтичането. Пелените SOFT разполагат с ластични странични лепенки за многократно залепване и отлепване, осигуряващи на детето свобода на движенията както през деня така и през нощта.. Гащичките PANTS разполагат с еластичен и мек колан на 360о, който приляга оптимално към тялото. Еластичността на колата позволява гащичките винаги да са на правилното място, да не се свличат или да не притискат коремчето на детето*. Разполагат с индикатор за влага, променящ цвета си когато е необходимо смяна на пелената. И двете серии пеленисъдържат слой за мигновенно разпределение на течността ADL и супер абсорбиращи гранули /SAP/, всичко това предотвратява задържането на влага върху кожата. Кожата на детето Ви ще е защитена и суха!

*Винаги избирайте правилният размер пелена според килограмите и телосложението на Вашето бебе. По този начин ще предотвратите изтичане или не правилна позиция на пелената, което може да предизвика раздразнение на кожата.

Новите иновативни продукти на бранда са PINEMED и PINE SMART. Продукти разработени с водещи професори и университети в страната производител.

 PINEMED - По-лесният начин за събиране на урина от бебета!

Пелена с торбичка за събиране на урина!

Пелената PINEMED е създадена от същите материали, като нормална пелена, така не предизвиква никакъв дискомфорт на Вашето дете. При обикновените контейнери за събиране на урина, вредните вещества като полиетилен и лепило имат пряк контакт с кожата на бебето, което причинява съпротивление от страна на бебето при уриниране. При PINEMED торбичката за урина няма контакт с кожата, и така събирането на пробата става изключително бързо и лесно. Детето Ви няма да изпита дискомфорта от поставяне на протектори и тяхното залепяне/отлепяне. Благодарение на технологиятаAir Termal Bonded в средния слой на пелената, възможните замърсени частици в урината се филтрират, като по този начин се предотвратява рискът от замърсяване в урината. След филтриране средната урина се събира в торбичката, която се отстранява изключително лесно от пелената.

PINE SMART е първата и единствена интелигентна пелена в света, която установява наличието на бактериални инфекции в пикочните пътища. Това осигурява незабавна диагностика на възпаленията на уриналния тракт и своевременно започване на лечение. Умната пелена PINE SMART открива бързо, лесно и прецизно инфекциите на пикочните пътища, които са причинени от нитрити в урината. Ако има бактериална инфекция в урината, контролната лента на пелената се оцветява в розово и сигнализира на родителите наличието на възпаление и необходимостта от консултация с лекар. PINE SMART притежава международна патентна защита в световен мащаб.

Под марката PINE може да откриете също мокри кърпички, еднократни подложки и подплънки за кърмачки.

 Винаги се стараем да предоставим на нашите клиенти само най-доброто като качество и цена. Следим качеството на подуктите да е на високо ниво. Фирмата производител изнася продуктите си в над 40 страни по света, надгражда ежегодно в нови продукти, иновативни производствени процеси, лични лаборатории за следене качеството на продуктите.  През последните 3 години разработи два иновативни патентовани в цял свят продукта, които се предлагат с изключителна заинтересованост в много страни – PINE Smart и PINE Med. Печелят ежегодно награди за иновативност и получават признателност от водещи лекари, форуми за детски продукти и асоциации награждаващи детските продукти.

 За да се чувства добре и Вашето дете – доверете се на PINE!

 Пайне България ООД - Фирмата e официален вносител за България на бебешки стоки с марката PINE. В продуктовата гама на фирмата влизат бебешки пелени и гащички за еднократна употреба PINE SOFT и PINE PANTS, мокри кърпички, пелени за възрастни, еднократни подложки и др. Продуктите може да откриете в детски магазини из цялата страна както и на wwww.pinebg.com