Petite Mars

Изложител: Галикс ЕООД

Имаме голямо споделено знание за децата и всичко, което ги придружава по пътя им, от раждането до възрастта, в която стават големи момчета и момичета. Не само научихме много през 20-годишния си опит в тази област, но и изпробвахме голяма част от нашите продукти върху нашите собствени деца. Всичко, което предлагаме на родителите и техните деца, е подкрепено от внимателен процес на подбор. Всичко трябва да е качествено, добре обмислено, безопасно и на разумна цена.

Като най-големият доставчик на продукти за бебета в Чехия и Словакия, ние продаваме над един милион артикула всяка година. Нашите стоки идват от цял ​​свят. И ако не можем да намерим това, което търсим, ние сами проектираме, създаваме и тестваме продукти за деца и техните майки.

Ние разработваме нашите продукти в сътрудничество с чешки и словашки инженери, лаборатории за изпитване, дизайнери и други професионалисти. Това води до елементи, които обичаме да използваме сами. Ние знаем, че можем да разчитаме на тях и да гарантираме за тях.

Галикс ЕООД

Нашата компания е с над25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.

Галикс е официален дистрибутор за България на водещи европейски марки бебешки колички, чиито дизайн е изработен специално от екипа на Галикс в България.

Anex, Adbor, Bexa, Retrus, Bebe Mobile, Milu kids, Gusio, Qtus, Dorjan Галикс стартира свой бранд текстилни продукти с най-високо европейско качество за вашето дете. Спални комплекти за легло, завивки, комплекти за количка, допълнителни сетове за количка и много други. Продуктите са изработени от най-високо качество ранфорс, 100% памук с невероятни дизайнерски десени.

Галикс е дистирибутор и за най-големия производител в Европа на бебешки аксесоари и мебели за баня.