Nio

Изложител: НИО ЕООД

NIO е българска марка, специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти. Тя се отличава със своята грижа към комфорта и безопасността на бебетата и техните родители. NIO предлага разнообразни продукти, включително спални комплекти, комплекти за изписване и комплекти за количка, които са функционални и стилни. Всички техни продукти са изработени от висококачествени материали и се отличават с изключителен дизайн, което ги прави идеални за модерни родители, които търсят най-доброто за своите малки деца. NIO съчетава качество, стил и практичност във всичките си продукти, предоставяйки на родителите увереност и спокойствие при грижата за своите бебета.

Бебешки магазин „Слънчице”. При нас ще откриете богато разнообразие от модели и десени бебешки колички от утвърдени европейски производители – Espiro, Baby Design, Muuvo, Nio, Roan и X-Lander. Освен със стил и атрактивен дизайн количките ще ви радват и с практични функции, удобство, маневреност и страхотни аксесоари. Моделите, които сме подбрали за вас, са със стабилна конструкция и качествени материали, съобразени с европейските стандарти за качество,  за да бъдат вашите разходки безопасни и изпълнени само с позитивни емоции.

Нашите любезни консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор, съобразен с вашите нужди, вкус и начин на живот.