Neko Slings

Изложител: Слингомания

Neko Slings е първата международна бебеносеща марка, коя се роди в Турция – текстилната столица на света.

Името на марката "неко" идва от японски и означава "котка". Вдъхновява ги начина, по който котките носят своите малки - с лекота и грижа, защото да носиш малкото си е инстинкт.

Историята им започва като производител на еластични слингове и покривала за бебеносене през 2012 година. През 2015 произвеждат първата си колекция тъкани слингове и представят  марката на европейските пазари чрез търговци и дистрибутори. Днес марката има една от най-адаптивните ергономични раница Switch. Раниците Neko Switch са напълно регулируеми и растат заедно с бебето ви. Те са произведени от мек слингов панел,който е произведен за специално за нуждите на марката. Здрав е и е обагрен с безвредни и безопасни бои.

Слингомания - твоят партньор в бебеносенето

Слингомания започна своя път като библиотека за слингове и ергономични раници, а от скоро се радва и на собствен магазин в град София. След дългогодишно търсене, тестване и консултиране на млади семейства, днес можем да се похвалим, че предлагаме  най-голямото разнообразие на марки и модели ергономични раници и слингове у нас. Слингомания се ръководи от обучен консултант по бебеносене и предлага различни услуги:

- консултации по бебеносене https://slingomania.net/консултации/

- тест и наем на ергономични носилки https://slingomania.net/под-наем/

магазин с богато разнообразие от професионално подбрани ергономични носилки - слингове, раници, хибридни носилки, както и дрехи и аксесоари за бебеносене и кърмене https://slingomania.net/магазин/