Mutsy

Изложител: Ивентас ЕООД

Mutsy

Mutsy е нидерландска дизайнерска марка за бебешки колички, която датира още от далечната 1937 година.

Като съвременен бранд Mutsy е отговорен за създаване продукти, които улесняват живота на младите родители.

От самото начало в ДНК-то на Mutsy е заложено разработването на интелигентни и стилни колички за всички, които ценят уникалните и иновативни продукти.

Колички Mutsy са специално проектирани за родители с вкус, които умеят да съчетават усещането за лукс с интелигентен дизайн и визия на справедлива цена.

Mutsy грабва вниманието на младите родители чрез изчистен и стилен дизайн като винаги се стреми да удовлетворява нуждите както на бебето, така и на родителите. 

Така се поддържа идеалният Mutsy баланс - нещо готино, но сладко.

Гамата Mutsy днес е представена от три стилни и функционални модела - NIO, EVO, NEXO.

 С Mutsy за едно по-добро бъдеще!

Концепцията на Mutsy е не просто да създават иновативни и функционални колички, а да се движат напред с грижа за бъдещето.

Ето защо сме развълнувани да ви представим инициативата за засаждане на дървета, част от уникалното сътрудничество със Sumthing, организация отдадена на възстановяването на природата. Това партньорство дава живот на гората Mutsy, разположена в сърцето на Бразилия, по протежение на коридора за биоразнообразие Araguaia.

Мисията на Mutsy е не само да възстанови тропическите гори, но и да създаде трайно наследство за вашето семейство и нашата планета.

Избирайки детска количка Mutsy, вие не просто инвестирате в качествен продукт; вие допринасяте за по-устойчиво, изпълнено с любов, бъдеще. Не само големите решения, но и малките неща - като засаждането на дърво - оказват огромно въздействие. Присъединете се към нас в това пътуване за изграждане на един по-добър свят за нашите деца.

Регистрирайте безплатно своята количка Mutsy и специален екип ще засади дърво на ваше име в нововъзникващата гора Mutsy  в сърцето на бразилската тропическа гора.

Всяка годинаще получавате снимка на вашето дръвче, за да можете да проследявате неговия растеж и напредък заедно с този на вашето дете. Все едно да имате собствено късче тропическа гора в задния двор!

Засаждането на вашето дърво е лесно!

Да си част от Mutsy означава да си част от едно върховно изживяване – такова, в което се създава общност чрез сладки разходки и умно бъдеще!

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Visiomed, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, SwimFin, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat, Safety 1, Bio G, Friendly Organic.