Mustela

Изложител: Магнафарм България

www.mustela.bg

Имало едно време... Всички приказки започват така, а приказката Мустела има 70-годишна история.

Имало едно време в следвоенна Франция, двама мъже (да, учудващо, но мъже), които променили живота на всички бебета след това, създавайки първия почистващ продукт, за който не е било нужно да се ползва вода и сапун. Почистващото тоалетно мляко осигурявало нежна и пухкава кожа и ухаело вълшебно. Аромат, запазен и до днес, с който Мустела е разпознаваема още щом прекрачите прага на дома, в който бебето се обгрижва с нашата козметика.

70 години по-късно, Мустела е символ на грижа за най-деликатните кожи – тези на бебето и бъдещата майка. LaboratoiresExpanscience – лабораторията, която стои зад бранда, е притежател на над 140 патента и има над 600 научни публикации в областта на дерматологията. И всичко това, за да се гарантира правилното развитие и съзряване на бебешката кожа, когато малкото човече е вече извън защитата на майчината утроба.

Събрани в 4 козметични серии, подходящи за 4 типа бебешка кожа, продуктите на Мустела осигуряват хидратация в дълбочина за нормалната кожа, подхранване за сухата, успокояване за чувствителната и защита за атопичната. За да може родителите да са уверени, че правят най-доброто за децата си.

В световен мащаб Мустела разчита на помощта на дерматолози и педиатри, доказани в областите си специалисти, чиято основна цел е да подпомогнат изграждането на незрялата кожна бариера на бебетата, използвайки предимно естествени съставки. С над 95% натурален състав на продуктите ни, ние гарантираме истинска грижа от природата за най-малките.

Мустела е докосване с любов и грижа с любов. Защото здравето на кожата е здраве за бебето. Защото всичко започва с кожата. Защото пътят към света стартира от усещанията за допир, ласка, целувка... От ръцете на мама и татко, които държат две малки юмручета в шепите си, а всъщност са гушнали целия свят.

А този свят трябва да бъде даден на малките човеци в най-добрия му вид. Именно затова в козметиката на Мустела опаковките са рециклируеми, а производственият процес свежда замърсяването на околната среда до минимум.

Сред продуктовата гама наред с ежедневната грижа от почистване, хидратация и защита, ще откриете нежните балончета за вана, които ще превърнат къпането в забавление; слънцезащитата, подходяща от 0+ месеца, както и лосионът за след слънце; парфюмната вода Мусти, която идва в комплект с любимото мече; един от най-новите ни продукти Цикастела, с който ще лекувате раничките и следите от пъпчици не само с целувка...

За любителите на изцяло естесвени съставки ще повторим, че козметиката е с над 95% натурален състав като в масажното олио и линимента процентът е 99%, а в цялата серия за чувстителна кожа този процент е 98%.

Мустела е не само грижа. Мустела е и отношение към бъдещите и настоящи родители. Винаги намираме начин да ви предложим полезни лекции и информация за цялостната грижа за кожата на детето още от първите му дни.

Имало едно време... Или има ОТ едно време едни приказно щастливи бебета, бебетата на Мустела, които са готови да покоряват света J

МагнаФарм България е компания специализирана и утвърдена в маркетинг и продажба на фармацевтични продукти. Компанията развива дейността си в няколко европейски държави.