MINOTI

Изложител: СУПЕРСТОР БГ ООД

MINOTI е английска марка за детска мода, която създава дрехи за деца до 13 години. Дрешките МINOTI се продават на 6 континента, както във фирмени магазини, така и в други незвисими търговски обекти. Създателят на MINOTI e компания , базирана в Манчестър, с над 40 годишен опит в дизайнът и производството на облекла.

Концепцията на MINOTI e да създава стилни, различни, модерни и красиви детски дрехи, с цени в средния клас, без това да налага компромис в качеството. Материите са предимно естествени, декорациите- подбрани с вкус, линиите са удобни, а дизайнът – забележителен и впечатлавящ! Всяка колекция се състои от над 500 модела дрехи, обувки и аксесоари- всичко необходимо за едно дете. Всяка година MINOTI лансира по две колекции.

СУПЕРСТОР БГ ООД е собственик на един от най-обичаните и хубави онлайн магазини за детска мода www.abubu.bg

На пазара сме вече 10 години и сме доказали пред хилядите ни клиенти, че да пазаруваш онлайн е сигурно, удобно и лесно, а дрехите от нашите колекции са още по-хубави , отколкото на снимките. Разполагаме с над 1500 модела в наличност за деца до 14 години.

Нашата фирма е единствен дистрибутор и търговец на едро за България на английската марка на детска мода MINOTI

Марката е сравнително нова, но бързо набира популярност. Колекциите са стилни, модерни, дрехите изработени с внимание и старание към всеки детайл, а съотношеието цена/качество е отлично. Освен дрехи, линиите включват обувки, шапки, шалове и други аксесоари, които чудесно допълват асортимента и създват цялостна модна визия за децата.