Marimer

Изложител: Biessen Pharma

 

Marimer изотоничен спрей бебе е предназначен за ежедневна назална хигиена. Подходящ като допълнение в лечението и за профилактика на УНГ инфекции. Хидратира сухата назална лигавица, а добавените микроелементи подпомагат локалната имунна система на бебетата, която е недоразвита.Прилага се при сух и запушен нособилни секрети и алергичен ринит, като има овлажняващ и почистващ ефект. Подходящ за употреба от първия ден на раждането. Снабден с анатомичен накрайник, който осигурява използване без риск при новородени. Без консерванти. Предлага се в опаковка от 100 мл

Marimer хипертоничен спрей бебе, деконгестира носната лигавица и улеснява втечняването на секрета, благодарение на концентрацията си (хипертоник - 2,2 %). Неговата микродифузия позволява нежно и хомогенно нанасяне върху лигавицата. Голямата му предпазна дюза, предназначена за кърмачета и малки деца, осигурява лесно и безопасно приложение. Неговият възвратен клапан е проектиран да избягва всякакъв риск от външно замърсяване и осигурява защита на разтвора.Натурален продукт без консерванти. Съдържа стерилен, хипертоничен 2,2% разтвор на 100% морска вода, взета от залива на Сен Мало, известен с фермите за стриди, богата на есенциални микроелементи: сяра, мед, селен, магнезий, манган. Предлага се в опаковка от 100 мл.

Marimer бебешки аспиратор за нос се използва за нежно и деликатно почистване на носните секрети, които запушват носа на бебто.Формата на накрайника е заоблена, за да се гарантира добро и ефективно всмукване. Също така  позволява да бъде поставен в малката ноздра без риск от нараняване. Накрайникът е нечуплив и подлежи на студена или под пара стерилизация. Може да го използвате толкова често, колкото е необходимо.

Маример хипертонични дози за инхалации 2.2% представлява стерилен разтвор на хипертонична морска вода 2.2%, който е подходящ за приложение при кърмачета, деца и възрастни за облекчаване на затрудненото дишане. Действа овлажняващо и успокояващо на дихателните пътища при обструктивен дискмфорт, хрипове или хронична кашлица. Осмотичното действие при вдишване разтваря и премахва излишните секрети в носа. Подпомага за възстановяване на нормалното дишане. Предлага се в опаковка от 30 единични дози по 5 мл.

Marimer монодози е натурален продукт, който представлява стерилен изотоничен разтвор на морска вода. Подходящ за бебета, деца и възрастни за ежедневно почистване на ноздрите в случаи на запушен или сух нос. Подпомага изчистването на секретите, като може да се използва за промивка уши, очи, нос и рани, а също така и като допълнително лечение при УНГ инфекции. Естествено обогатен с минерални соли и морски микроелементи. Добрата хигиена на носа спомага за предпазването на лигавицата на носа от външни агресии (студено време, алергии, сух въздух, замърсяване и т.н) и способства за осигуряването на носно диша не.  Предлага се в опаковка от 5 мл х10 дози. 

 

Biessen Pharma е френска фармацевтична компания, създадена през 1992 година в Париж, фокусирана върху разработването на иновативни продукти. 

Biessen Pharma предоставя на пациентите от Централна и Източна Европа достъп до терапевтични възможности, предложени от утвърдени лаборатории от Западна Европа и поставяме качеството на живот на пациентите в сърцето на нашите ценности