Lucy&Leo

Изложител: Брайт Кепитъл ЕООД

Lucy&Leoпредлагат висококачествени дървени играчки, изработени с най-добрите материали и технологии:

-  Немски бои на водна основа, които са безопасни както за децата, така и за природата; лепило, което не съдържа формалдехид.

-  Буково дърво с топли нюанси, красива текстура и гладка повърхност.

Висококачествен печат в ярки цветове.

 

Брайт Кепитъл ЕООД

 Pino

Ние сме официален представител за България на дървени играчки ПИНО (PINO).

При нас ще намерите най-пълния асортимент на ПИНО и ще се постараем играчките да стигнат до вас възможно най-бързо.

 Bright Toys

През 2017 започнахме разработването и производството на игри и играчки със собствена марка БрайтТойс (Bright Toys).  Думата bright на английски има много значения, сред които ярък, блестящ, умен, ведър, сияен. Искаме с нашите игри и играчки да допринесем поне малко за това всички деца да са усмихнати, весели и  щастливи и да развиват интелекта и заложбите си чрез игра.

Нашата първа серия представлява класически стратегически настолни игри с копчета, адаптирани специално за по-малки деца. Игри, издържали изпита на времето и достигнали до нас от древността. Игрите са разработени и произведени изцяло в България.

От съвсем скоро предлагаме и игри с карти Bright Toys, като първите игри от серията са "Забавна география" и „Забавна математика“.

Всички игри БрайтТойс (Bright Toys) са произведени изцяло в България!

 KineticSand

При нас може да намерите също така истинския, оригинален Кинетичен пясък на RelevantPlay. От 2017 сме представители на RelevantPlay за образователните им продукти. Поставяме началото с Кинетичен пясък, като стремежът ни е постепенно да разширяваме асортимента.

 Joueco

Предлагаме и дървени играчки на холандската марка Jouéco. Те се отличават с високо качество и оригинален дизайн, като много от тях са FSCсертифицирани.

 Lucy&Leo

За пръв път на Бебемания 2019 ще ви срещнем и с още една марка висококачествени дървени играчки на разумни цени –LucyandLeo.