LICNO - Гърция

Изложител: М-Соник ЕООД

Бебешки и детски мебели Ликно - Гърция

 

Компанията Licno произвежда бебешки мебели от 1979 г."Ликно" означава люлка на старогръцки език. Продуктите "Ликно" включват: легла-люлки, легла-дивани, детски легла, шкафове за повиване, шкафове със седем чекмеджета, нощни шкафчета, гардероби, стойки за бебешки кошчета. Всички те са сертифицирани с Европейските стандарти за безопастност: ELOT EN 716-1: 95 и EN 716-2: 95. Използваните материали са дърво - 100 % гръцки бук и MDF. За боядисването на мебелите са използвани безвредни бои (с Европейски сертификат за безопастност). За цветовете на дървото са използвани водни бои, а за лак - Polyurethane (полиуретанов). Качеството се гарантира със сертификат TÜV Hellas в съответсвие с ISO 9001:2008 стандарт за качество. Леглата могат да се използват, като люлки с допълнителна основа-люлка. А когато детето порасне, леглото се трансформира в диванче - необходима мебел в неговата стая. Мебелите се изработват без или с рисунки. Рисунките и цветовите комбинации създават в детската стая естетическо усещане и настроение. 
     Бебешките мебелите "Ликно" са изработени от естествени материали, с много старание и професионализъм, за да са удобни и функционални, както за родителите, така и за децата.

Създадена през 1998 г фирма М-Соник ЕООД развива своята дейност в областта на внос и търговия със стоки за бебето и детето. Вече 20 години се стремим да предлагаме качествени, европейски стоки на разумни цени. Ние сме официален представител и вносител на шведските храни Семпер, както и на бебешките мебели Ликно - Гърция. Смятаме, че освен качествена храна, бебето се нуждае от удобство, сигурност и комфорт още от първите си мигове на своя живот. Работим с удоволствие и професионализъм за Вас и вашите малки съкровища.