Lego Duplo

Изложител: Kомсед АД

Детските играчки  от серията LEGO® DUPLO® са предназначени за най-малките деца - на възраст от една и половина до около 5 години. 

Техните елементи са с по-голям размер, за да съответсват на още неразвитите умения на малките ръчички да боравят с предметите, а и за безопасност по отношение на неизбежното пъхане в устата. Темите са простички, но възможностите за развихряне на детската фантазия - неограничени.

Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 24 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас и Стара Загора с обща площ от над 11,000 кв.м. и 93 мини обекта КОМСЕД – Детски магазини на път в бензиностанции OMV.

Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 17000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност. Марките които предлагаме са от най-иновативните и популярни брандове на световния пазар.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара преди 30г. през далечната 1989 година!