Insinse

Изложител: My Color Universe BG

Insinse – това е търговска марка за еднократни памперси и гащички за деца, създадени в Китай по японски технологии и стандарти, с използване на американски и японски суровини. Лозунгът на марката е – „тя те познава по-добре от мама”. И това наистина е така. Повече от 10 години хиляди майки в много страни се доверяват на марката Insinse. Понастоящем памперсите и гащичките Insinse са широко представени на пазарите на Китай, Руссия, Република Беларус, Казахстан, Киргизстан, Литва, Латвия, Естония, Армения, Молдова и България. 

Майките по целия свят обичат памперсите и гащичките Insinse първо за това, че са тънки и меки, а им се доверяват, защото познават високото ниво на японските технологии, педантичността и отговорността на тази нация. Използването на висококачествен суперабсорбент и хипоалергенни материали позволява да бъдат създадени памперси и гащички, тънки като обикновените памучни и меки като пух. А производството в Китай позволява да бъде определяна и задържана разумна цена при първокласно качество.

12 причини за да изберат майките гащичките и памперсите Insinse:

 1. Те са тънки, даже след като се напълнят;
 2. Меки, понякога по мекота ги сравняват с плюшени играчки;
 3. При носене абсорбентът не става на бучки, а поравно се разпределя по целия памперс;
 4. Вътрешният слой задържа суперасборбента вътре в средния слой и не позволява да излиза и да оставя парченца по дупето;
 5. Освен това вътрешният слой има особена "мехурчеста" структура, необходима за намаляването на площта на съприкосновението с дупето;
 6. Използва се суперасборбент от последно поколение, който максимално бързо попива и разпределя влагата вътре в памперса или гащичките.
 7. Външният слой се състои от микс от тъкан и фолио, което позволява на памперсите да пропускат въздуха, да „дишат”;
 8. Особена кройка "с джобчета" около крачетата, против протичане; 
 9. Широка гама от размери - от раждането и до гърнето;
 10. Обикновен, мил дизайн. Бели отвътре и бели отвън;.
 11. Има индикатор за напълване;
 12. Ластик на кръстчето;

С марката Insinse се произвеждат 3 серии памперси и гащички: Q5 (розова), V5S (зелена) и Q6 (златна). Всяка от сериите има своите ключови предимства:

Insinse Q5 – максимално дишащи

В серията Q5 се произвеждат само памперси, размер от S – L (от раждането и до 14 кг). Това са най-„дишащите” памперси от всички серии Insinse, техният външен слой почти не съдержа фолио, тъй като ключевата им характеристика е извеждането на влагата и изпаряването от нежната кожа на новороденото  бебе. Памперси за честа смяна, на всеки 2-3 часа.

Insinse V5S – комфорт

В тази серия се произвеждат само гащички от размер M (6-9 кг) до XXL (+15 кг). Серията се отличава с най-удачното съчетание на материали и кройка за максималния комфорт на детето и разумна цена, като се позволява при това на гащичките да притежават всички основни характеристики от мекота до ластик на кръстчето.

Insinse Q6 – мекота

Това са най-меките памперси и гащички от всички серии и най-тънките с максимални възможности за попиване на течността. В тях се съдържа най-голямо количество суперабсорбент от последно поколение и се използва естествен  памук.

My Color Universe BG - Ние сме фирма, създадена от родители за родители, които обичат и ценят комфорта, високото ниво на обслужване и доброто качество на разумни цени във  всичко. За онези, които ценят своето време и са свикнали да купуват най-доброто, проверено от опита на много родители. Ние сме фенове на японските продукти. Ние търсим и избираме най-доброто за родителите и техните малчугани и предлагаме в своя ассортимент  продукти, които или са създадени в Япония или  по японски технологии по целия свят.

Нашата мисия се състои в това да изберем и да ви предложим удобни и качествени стоки, за да можете вие и вашите деца да почувствате  истинския комфорт.

Понастоящем ние сме официален дистрибутор на територията на България на търговската марка за еднократни памперси и гащички за деца Insinse. Ние имаме постоянен магазин на дребно и склад на едро.