Inseense

Изложител: My Color Universe BG

Inseense – това е нова търговска марка в памучно-хартиената и козметичната продукция с грижа за бебетата и техните майки. В асортимента на  марката има всичко необходимо, започвайки от клечките за уши с памук, еднократните пелени и мокрите кърпички до гърненца за път.

Ние особено се гордеем с детския хигиеничен гел Inseense, който не съдържа спирт и други вредни за малкото дете съставки и който при това има антибактериален  ефект. Този гел е "вълшебна пръчица" за майките, ако например трябва да се почисти от бактериите плод за детето, а нямаме вода; с него просто може да се изтрие плода и да се даде на детето. 

Освен това майките много обичат нашите средства Inseense за къпане на бебето и малкото дете: гелове, сапун и пяна, грижливо разработени в италианска лаборатория, хипоалергенни, съдържащи витамините A, В1, В2, В3, В5, В6, D, E, овесено и ечемичено масло и притежаващи невероятно приятни аромати.

Ето пълния списък на продуктите на Inseense: детски хигиеничен гел, детски крем, крем за под памперса, универсален шампоан-гел с пенообразувател, детско сгъваемо гърне-плик, пакети за смяна с попиваща подплънка за гърнета за из път, гел за подмиване на бебета, детски течен крем-сапун, мокри кърпички, хартиени кърпи, клечки за уши за деца, козметични кърпички, памучни тампони за почистване, еднократни подплънки за кърмачки.

My Color Universe BG - Ние сме фирма, създадена от родители за родители, които обичат и ценят комфорта, високото ниво на обслужване и доброто качество на разумни цени във  всичко. За онези, които ценят своето време и са свикнали да купуват най-доброто, проверено от опита на много родители. Ние сме фенове на японските продукти. Ние търсим и избираме най-доброто за родителите и техните малчугани и предлагаме в своя ассортимент  продукти, които или са създадени в Япония или  по японски технологии по целия свят.

Нашата мисия се състои в това да изберем и да ви предложим удобни и качествени стоки, за да можете вие и вашите деца да почувствате  истинския комфорт.

Понастоящем ние сме официален дистрибутор на територията на България на търговската марка за еднократни памперси и гащички за деца Insinse. Ние имаме постоянен магазин на дребно и склад на едро.