Graco

Изложител: Baby.bg

Graco – една от най-разпознаваемата и ползваща се с доверие марка с над 60 годишна история.

Създадени с внимание към най-малките детайлите, продуктите на марката са сигурни, с иновативен дизайн и с мисъл за родителите и техните съкровища.

Безкомпромисно качество на разумна цена е мотото, с което се представя новата колекция от бебешки колички и столчета за кола при нас.

Baby.bg – онлайн магазин за бебешки стоки

В нашия онлайн магазин ще намерите богат и разнообразен асортимент от бебешки колички, играчки, обзавеждане, аксесоари, козметични продукти и много други артикули на български и световни производители. Всичко това на най-ниски цени. Освен това можете да разгледате невероятните ни промоционални оферти – „промоция за всеки вкус и всеки джоб!”

Бебешките продукти, които предлагаме на нашия сайт, са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания. Партньори сме с водещите български и световни марки. При нас ще намерите всякакви ценови категории продукти - както най-скъпите и реномирани на световния пазар, така и "бюджетни", но също гарантирано.

От скоро сме дистрибутори на няколко световни бранда за детски играчки на холдинга Kids2, а към днешна дата към портфолиото ни се включват и бебешки колички Egg, Graco и дрешки за най-малките на гиганта Cartrer’s.

Индивидуалното отношение към всеки един клиент е приоритет на екипа на Baby.bg. !