Goto Jewellery and Diamonds

Изложител: ГОТО ЕООД

Gold Ocean Temptation Omnis - океан от злато, в който има изкушение за всеки и всеки посетил магазините сам ще се убеди в това. В рамките на  четири години мултибрандът се доказа на българския пазар с безкомпромисно качество, богат избор от бижута и аксесоари с обширни ценови диапазони.  GOTO се превърна в предпочитаната верига магазини като предложи едновременно авторски бижута, с възможност за изработка на индивидуални такива по поръчка и висок клас доказани на световно ниво ювелирни брандове. Изобилие от съчетания на благородни метали със скъпoценни и полускъпоценни камъни дават възможността на всеки да изрази себе си по уникален начин.

Нека бижуто говори вместо Вас!

Goto Baby Collection

Детската колекция на GОТО събира на едно място най-доброто от редица световно доказали се ювелирни брандове, допълвайки разнообразието с авторски модели. Goto Baby Collection e най-мащабната колекция бижута и аксесоари, вдъхновени от вълшебството на детския свят, те саизработени от благородни метали за малчугани във всяка възраст и техните родители. Децата са съкровищата, които придават смисъл на всеки ден. Позволете ни да съхраним вълшебните мигове с тях във вечност!

leBebé

GOTO представя най-богатата колекция на италианския бранд leBebé в България. Брандът може да бъде открит вече в над 30 държави по целия свят със своите уникални по рода сиколекции бижута и аксесоари за бременната жена, майката, детето и бащата. Патентованите силуети на момиче и момче присъстват във всеки модел и пресъздават емоцията да бъдеш родител. Всяко бижу може да бъде гравирано, а сертификатите на фирмата предлагат възможността за видео с послание. Ако е leBebé, е любов!

Hello Kitty

Детска колекция бижута от серията Hello Kitty, патентована от Sanrio, днес е популярна в цял свят. Това е единствената легитимна колекция на популярния анимационен герой. Можете да намерите чаровните Hello Kitty бижута във веригата на Goto Jewellery and Diamonds

Zaramella

Италиански бранд, предлагащ специална колекция от сребърни прибори и бебешки аксесоари за новородени, бебета и малки деца. Класическа линия подаръци, ръчно изработени в компания с традиции от 1948 г.

Crisolar

Испанският бранд, лидер на пазара в производството на бижута от 14- и 18-каратово злато за новородени и малки деца, радва с огромно разнообразие от модели и със скъпоценни камъни, перли или цветен емайл. Защото детството е цветно!

EKAN

 Гръцката компания EKAN, основана през 1974 г.,  проектира и произвеждаща златни бижута за над  40 страни. Фини елементи и  разнообразни модели в жълто бяло и розово злато с диаманти, създадени с въображение. Богатият асортимент от колиета и гривни предлага възможността на всеки да открие подарък с послание