Friendly Organic™

Изложител: Ивентас ЕООД

Friendly Organic™ представя широка гама органична бебешка козметика и натурални, биоразградими почистващи препарати. Линията продукти включва: продукти за пране, почистващи препарати за домакинството, продукти за грижа за детски колички и играчки, препарати за измиване на бебешки шишета и съдове за хранене, продуктиза лична грижа, бебешка козметика. Отскоро компаният предлага няколко нови, интересни продукта: препарат за измиване на плодове и зеленчуци, течен препарат за съдомиалня, шампоан за възрастни, бебешка паста за зъби.

Friendly Organic™ произвежда продукти за почистване и продукти за лична хигиена, които защитават хората, домашни любимци и околната среда. Компанията предлага здравословни и екологично чисти почистващи алтернативи за всяка повърхност в дома, с която вашето дете ще влезе в контакт. Продуктите с тази марка са напълно подходящи за ежедневна употреба във всеки дом, както от деца, така и от възрастни.

Защо продуктите с марка Friendly Organic ™ са подходящи за бебета?Защото са дерматологично тествани, хипоалергенни, с балансирано рН, нетоксични, не съдържат 1,4-диоксан, оптически избелители, фосфати, SLS - SLES , ГМО, парабени, синтетични парфюми и оцветители.Цялата гама е базирана на растителна основа, използвайки натурални съставки, подходящи за бебета и родители.

Friendly Organic™ се бори за благоприятна околна среда. Компанията засажда дървета и се стреми към намаляване на емисиите на парникови газове.Всички опаковъчни материали на продуктите са рециклируеми. При производството се използва слънчева енергия, а продуктите са  биоразградими.

Какво е бюджет FRIENDLY? Продуктите Friendly Organic™ са високо концентрирани. Ефективни при всички температури. По този начин се пести енергия и можете да използвате ½ количество и по-малко вода. Цената е много по-икономична в сравнение с други био продукти за почистване и дори с конвенционалните продукти за почистване.

Почистващите продукти Friendly Organic са 100% произведени в САЩ нанатурална основа и са формулирани, използвайки естествени съставки на растителна база за безопасно и натурално почистване. Продуктите са сертифицирани от американските регулативниоргани: USDA, EPA, ECO Control, Vegan Society, Cruelty Free International.

Бебешката козметика включва бебешки шампоан, бебешко олио, бебешки кремпротив подсичане, бебешки сапун, сертифицирани катоо рганични продукти от ICEA. Козметичните продукти са произведени в Италия. Натуралният балсам за устни е сертифициран като органичен продукт от USDA и е подходящ за употреба от 0+м.

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare,Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat, Safety 1, Bio G, Friendly Organic.