Fisher Price

Изложител: Комсед АД

Играчките на марката Fisher Price, както и аксесоарите за бебето, които предлага, са лидер в света със своето качество и иновативност. Fisher Price (Фишър-Прайс) е незаменим партньор и съмишленик на мама и татко представящ им интелигентни решения, в стремежа им да осигурят комфорт, удобство и удоволствие, на бебетата и децата, за да развият своя невероятен потенциал. И използват всяка възможност да помогнат на родителите да се справят с предизвикателството бебе в семейството. За целта използват нови технологии, държат на качествената изработка на играчките и на безопасните, безвредни за здравето материали.

Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 24 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас и Стара Загора с обща площ от над 11,000 кв.м. и 93 мини обекта КОМСЕД – Детски магазини на път в бензиностанции OMV.

Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 17000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност. Марките които предлагаме са от най-иновативните и популярни брандове на световния пазар.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара преди 30г. през далечната 1989 година!