Bio Oil

Изложител: Магнафарм

Bio‑Oil изследва и разработва специализирани продукти за грижа за кожата, като използва масла за максимално оптимизиране на характеристиките на продуктите. В почти всички страни марката е позната като Bio‑Oil®, с изключение няколко страни, където е под името Bi-Oil®. Подбрани витамини (А и Е) и натурални растителни екстракти, познати със своите възстановяващи кожата свойства, се смесват в маслена база, за да запазят максималния си капацитет преди нанасяне. След това към сместа се добавя

PurCellin Oil™, революционната патентована съставка на Bio-Oil®, която осигурява проникването на витамините и растителните екстракти от розмарин, лавандула, лайка и невен в кожата.

 

През 1987 г. Bio‑Oil за първи път използва масло за подобряване външния вид на белези и стрии. По това време на пазара се предлагат изключително кремове и лосиони, поради което продуктът е посрещнат много скептично. Днес той е световен лидер в борбата с белези и стрии. През 2010 г. Bio‑Oil създаде специализирана лаборатория, в която се проучва употребата на маслото за лечение на други кожни проблеми. През 2018 г. компанията започна използването на липидна формула за лечение на суха кожа. За повече информация относно продуктите на Bio‑Oil посетете най-близката аптека.

Днес олиото за грижа за кожата Bio‑Oil® е водещият в света продукт за третиране на белези и стрии с над 400 награди в областта на грижата за кожата. Спомага за подобряване вида на кожата при нови и стари белези. Допринася за намаляване на риска от поява на стрии по време на бременност, при бърз растеж в юношеска възраст или рязка промяна в теглото. Подобрява вида на кожата при вече съществуващи стрии.

Гелът за суха кожа Bio‑Oil® - за 18-те месеца след старта си гелът за суха кожа Bio‑Oil® беше избран за продукт на годината в Обединеното кралство, Франция, Италия и Испания в сегмента за грижа за кожата. Гел за суха кожа е следващо поколение продукт за третиране на сухотата на кожата. Ние надградихме и подобрихме съществуващата технология за производство на кремове, лосиони и масла за тяло, като заменихме неактивната съставка вода с масла и по този начин създадохме 100% активен продукт.  А сега Ви предоставяме тази формула като лек, топящ се сърху кожата гел – истински пробив в козметиката.