Beno Stan

Изложител: Интелект Фарма Плюс

BENOSTAN Thelan Balm ебалсам с изцяло натурален растителен състав. Може да се използва за подготовка на зърната преди кърмене от 4-тия месец на бремеността, a при напукани или раздразнени зърна – през периода на кърмене.

По време на кърмене BENOSTAN Thelan Balm подпомага възстановяването на естесвеното ниво на кожните липиди, кото може да бъде засегнато от често кърмене или напукани зърна.

BENOSTAN Prenatale Cream е крем за предотратяването и третирането на стрии. Стрии възникват в дермата, когато кожата е подложена на силно разтягане за кратък период от време e.g. пубертет, бременност, рязка промяна на теглото. 

BENOSTAN Prenatale cream е с основа маслиново масло, екстракт от лайка и мастикc – състав с високо съдържание на антиоксиданти и витамини, които хидратират и предпазват кожата.Подобрявайки елестичността и здравината ѝ,те подпомагат възстановяването ѝ от стриите.

Попива бързо в кожата и не оставя следи по дрехите.

Интелект Фарма Плюс е основана на 01.01.2011 като нейната основна цел е промоция, реклама и дистрибуция на лекарства, медицински изделия и козметика на територията на България.

 

Основната ни стратегическа цел е попълване на портфолиото с уникални продукти в сферите на нашата активност (дерматология, ортопедия, физиотерапия, неврология, ревматология и естетична медицина).