Baby Fehn

Изложител: Комсед АД

Бебето просто не бива да остава без мекичък приятел за компания и гушкане, а меките бебешки играчки babyFehn са точно за това!  Произвеждат се в няколко серии, подходящи както за момиченца, така и за момченца от 0+ м. Всички серии са много цветни и с интересен дизайн. Преобладават музикалните кутии в различни размери, килимчетата за игра, въртележките за креватче и количка, кърпите за гушкане и др. Всички те са изработени под формата на различни животинки и създават един наистина пъстър и мекичък Baby Fehn свят, в който може да се потопите с удоволствие.

Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 24 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас и Стара Загора с обща площ от над 11,000 кв.м. и 93 мини обекта КОМСЕД – Детски магазини на път в бензиностанции OMV.

Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 17000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност. Марките които предлагаме са от най-иновативните и популярни брандове на световния пазар.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара преди 30г. през далечната 1989 година!