Azeta Bio

Изложител: Маколуни ЕООД

Италианска Органична Био Веган Безглутенова Козметика

за БЕБЕТА, БРЕМЕННИ и МАЙКИ

Azeta Bio

 Марката Azeta Bio е с повече от 30 години опит в производството на      продукти за грижа на най-важните хора! Те се произвеждат със селектирани суровини и активни съставки. За производството са избрани авангардни и иновативни  процеси, които гарантират високото качество и уникалността на продуктите.

Основната активна съставка в линиите е органичното масло от Инка Инчи. Научните изследвания идентифицират маслото от Инка Инчи като най-доброто естествено масло, поради неговия състав, богат на ненаситени мастни киселини и уникална хранителност.

С високото му съдържание на Омега 3 (повече от 48%), Омега 6 (35%) и Омега 9 (16%), маслото от Инка Инчи гарантира висока защита на тъканите на кожата, еластичност и хидратация.

Козметиката, освен уникална с качеството си е уникална и с някои продукти, които са от есенциално значение за здравето на бебетата и майките (като напр. Оризовото нишесте на прах за вана за бебета, Маслото за перинеум за бременни и др.).

Сертифицирана по AIAB, което означава най-високо качество!!!

МАКОЛУНИ ЕООД е българска семейна фирма, създадена през 2017г. Фирмата е ексклузивен вносител и дистрибутор на водещите в света на козметиката брандове Azeta Bio - Италианска Органична Био Веган Безглутенова Козметиката за бебета, бременни и майки и Anna Lotan – Израелска Професионална Био Козметика с патентовани и признати като най-добри терапии за лице и тяло.