Anex

Изложител: Галикс ЕООД

Anex е полски производител на бебешки колички, които създават тенденции и осъзнаване, тъй като количките не са просто карета. Марката е на пазара от 2012 г. и успех да се хареса на майки от над 45 страни по света.

 Създавайки своите колички, Anex предизвиква стереотипи. Специалист по уебсайт, ангажиран със създаване на ергономични продукти, за да може да се свържете с конкретния контакт с родителите. Коликите имат собствен стил, функционалност на високо ниво и безкомпромисно качество.

 Количките от Anex представляват мощна комбинация от функционалност, дизайн и отчетливост. Всички бъдещи родители могат да изберат свой собствен цветен стил и перфектен модел, съответстващ на тяхната личност и ритъм на живот, от активни ежедневни разходки извън пътя до вечерни градски алеи. Марката обръща особено внимание на амортисьорната система на колички (всеки модел е оборудван с 2x или 3x амортисьорни системи), комфорта на децата от раждането (просторна стая за сън, матрак с мемори пяна и естествени материали, използвани вътре), и изпълнение на родителите от крайния потребител (системата от функции, които могат да се управляват с една ръка, както и системата Comfy Stop и системата за насочване на паметта).

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.