Abc design

Изложител: Галикс ЕООД

През 2015 г. ABC Design отпразнува 30-годишна успешна история . В основата на фирмения успех седи идеята на Дитмар Фишер, да се предлагат висококачествени детски продукти в Германия,с оптимално добро съотношение на качество и цена. Днес ABC Design е пазарен лидер в сегмента на комбинираните детски колички и изнася своите продукти в повече от 40 държави по цял свят , като постоянно дава важни импулси на пазара чрез винаги нови продукти и оригинални технически решения.

Ние считаме, че нашата работа е да бъдем най-добрите в света. Чудесата и щастието са част от нашите делници и Усмивката е начинът по който комуникираме с нашите клиенти С нашите продукти ние подкрепяме родителите и тяхното потомство от първия ден на общия им живот. Ние създаваме близост и сигурност, щастливи моменти, които допринасят зачувството за сигурност и улеснява ежедневието ан семействата.

Ние сме добре запознати с високото ниво на отговорност, която носим в нашата работа. Родителите от цял свят се доверят на нас и нашите продукти. Това е, което ни кара да се чувствам ангажирани. Да се справим с това доверие по отговорен начин е едновременно изискване и задължение за нас.

От първата рисунка върху бял лист хартия, до последният детайл в производството - нашите идеи, нашите мисли и нашите действия се ръководят от нуждите на бебето. Да разберем какво е най-доброто за тяхното благосъстояние и здравословното им развитие, е нашата движеща сила. Въз основа на тази отговорност и убеждение, ние развиваме нашите продукти.

Галикс ЕООД

Нашата компания е с над25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.

Галикс е официален дистрибутор за България на водещи европейски марки бебешки колички, чиито дизайн е изработен специално от екипа на Галикс в България.

Anex, Adbor, Bexa, Retrus, Bebe Mobile, Milu kids, Gusio, Qtus, Dorjan Галикс стартира свой бранд текстилни продукти с най-високо европейско качество за вашето дете. Спални комплекти за легло, завивки, комплекти за количка, допълнителни сетове за количка и много други. Продуктите са изработени от най-високо качество ранфорс, 100% памук с невероятни дизайнерски десени.

Галикс е дистирибутор и за най-големия производител в Европа на бебешки аксесоари и мебели за баня.