Тази година кампанията “Повече българчета за България” посвещаваме на БАЩИНСТВОТО!
На закрилата.
И доблестта.
На гордостта да си татко... 
и силата да обичаш по мъжки! 
Защото обичта е...в споделянето:-)
От времето, когато е само мечта, до първата глътка въздух и след това! 
За да ги има усмивките и радостта:-) 
За да я има България, каквато я искаме! 
По стъпките на мечтите за бебе...когато вече го очаквате...или малко, след като се е родило - на помощ отново са най-добрите специалисти в България! 
За хората, които вярват, че обичта е дар!
С дарителската инициатива "Човечността има лице" отново ще помогнем на българските семейства да извървят важните крачки по-леко! 
Как да се запишете и кои са дарителите ни тази година - ще чуете сутрин в “Тройка на разсъмване”
Слушайте ни всяка сутрин, участвайте и дайте пример! 
Защото БАЩИНСТВОТО е ВАЖНО, а обичта е в споделянето! 
Кампания “Повече българчета за България”!
В партньорство с фондация "Искам бебе" и “Асоциацията на децата и младите хора с диабет”!
”Човечността има лице - ТВОЕТО”! 

14 години “Повече българчета за България”:-))))

Период на кампанията: 5-ти март - 9-ти април.
 
Изключителна с мащабите и каузите, кампанията "Повече българчета за България" за поредна година дава възможност на важни за всеки от нас теми. Специален акцент в кампанията тази година е БАЩИНСТВОТО❤️
В ефир ще чуем полезни интервюта с лекари и дарители, както и с хора преминали през много предизвикателства по пътя на своите надежди и мечти.
Ще си говорим за ролята на таткото в голямото приключение! Като равностоен родител, като човек, на чиято подкрепа разчитаме, като личност, която е изключително важна в изграждането на един нов човек. За БАЩИНСТВОТО, каквото трябва да бъде
Ще имаме възможност да говорим за тази изключителна мисия, от различни гледни точки!
И тази година се включиха с помощ за "мечтата" едни от най-добрите репродуктивните центрове.
Проследяване, изследвания и раждане при възможно най-добрите условия поеха различни АГ болници в България.
Специфични изследвания за вече родените дечица.
Ще продължим заедно през цялата година със стъпките на ЧОВЕЧНОСТТА!

В кампанията винаги сме подкрепяли и най-мъничките! 

И тази година ще подкрепим каузата на децата и младежите с диабет!
С Ваша помощ ще набираме средства за купуване на сензори, необходими за здравето и оцеляването на дечицата от 0 до 5 годинки. Така родителите по всяко време ще знаят какво е нивото на кръвната захар детето и няма да се стига до рисковани състояния.
Очакваме ви с предложения за  теми, инициативи, идеи за помощ по каузата БАЩИНСТВО.

☘️☘️☘️

Ако се борите за рожба и имате нужда от помощ, ако вече очаквате детенце, или имате малко дете - запишете се на troika@radiovitosha.com (единственото валидно място за участие!). Оставете име, телефон за връзка, болница и дарение, за което кандидатствате. От нас в рамките на няколко дена ще получите номер за участие.

Ако кандидатствате за ваучер от репродуктивните центрове, имате право да изберете и да се запишете за дарение от 1 репродуктивен център, за да имат повече двойки шанс за помощ:-) В рамките на посочената сума, можете да се възползвате от дарената помощ на конкретния репродуктивен център. Сумата не се изплаща директно и не се използва за други лечебни заведения! 
 
Ако кандидатствате за проследяване на бременност, изследвания и раждане, имате право да се запишете за една от посочените болници.
 
За бъдещите родители! Важно! Освен за раждане, можете да се запишете за всички останали дарения - курсове в помощ на  мама и татко, съхранение на стволови клетки на детето ви, скрининг за дечица до 1 годинка, консултация за кърмене, курсове и специални процедури, детска кухня, необходими пособия, фотосесия, абонамент за списания.  Прочетете внимателно информацията за даренията!  Важно е само да не се дублират, като същност. 
 
Списъкът за всяко дарение е отделен и започва от числото 1.  Записването за даренията, както винаги е валидно само и единствено на troika@radiovitosha.com
 
Предоставянето на лични данни (имена и телефон за връзка) за целите на участието Ви в кампанията е доброволно! Тази информация няма да бъде използвана за нищо друго, освен за връзка между дарителите, организаторите и спечелилите с цел усвояване на дарението!
 
Записването приключва на 7-ми април, 2019г., в 19 часа. 
Имената на печелившите не се обявяват в ефир, а под номера! 
Тази година отново каним в ефир да теглят даренията семейства и деца, участвали и печелили в кампанията. Татковци- добре дошли сте и можете да се свържете с нас на 02/9701000, или на troika@radiovitosha.com
 
Моля, следете периодично информацията на сайта ни, защото в рамките на кампанията очакваме още дарители!