Пижо и Пенда

Изложител: ДС ВИЖЪН ООД

ПИЖО И ПЕНДА е българска марка козметика за деца. Вдъхновена е от приказната легенда за двете българчета, родени през март – момиченце бяло, сякаш в снежинки спало и момченце с личице червено, сякаш в зора топено.

Обединихме компетенцията и опита на дерматолога с професионалзма и експертизата на козметолога, като изградихме многопластова концепция за създаването на детската козметична серия ПИЖО И ПЕНДА. Всеки от продуктите в тази серия се разработва с грижа и познаване на нежната детска кожа, следвайки принципа:

„Колкото е възможно по-малко; точно толкова, колкото е необходимо“.

Поставили сме си висок стандарт по отношение на формулирането на продуктите и подбираме внимателно съставки, които са подходящи и се препоръчват за употреба върху деликатната детска кожа. Следваме най-новите пазарни тенденции в козметиката за деца, като поставяме акцент върху безопасността, нежната грижа и интензивното овлажняване. Доверили сме се на български природни съставки, които са доказали във времето своята ефективност.

И в нито един момент не забравяме, че децата имат нужда от забавни и весели игри. И за това всеки продукт от серия ПИЖО И ПЕНДА е истинска ФОРМУЛА ЗА ДЕТСКИ УСМИВКИ!

ДС ВИЖЪН ООД - Ние сме малък екип професионалисти, които започнаха своето пътешествие, следвайки стремежа на сърцата си и мечтата да създадем нещо значимо и стойностно. Разработваме нашите продукти с любов, вдъхновени от силата на живота, мъдростта на природата и чистотата на децата.